Butikkleder

Life

SE MER

Liker du – og er flink til – å selge? Og samtidig ønsker å hjelpe folk med å finne balanse når de påvirkes av alle utfordringene i livet som stress eller utilstrekkelig kosthold og mosjon?

Om stillingen

Du er en dyktig leder og en stjerneselger som er interessert i helse!replaceVi ser etter deg som er interessert i helse med en drivkraft for å kontinuerlig utvikle din kunnskap i kosthold, mosjon og helse. Du er en god selger som liker å møte mennesker og har erfaring i både ledelse, salg og service. Du er en fleksibel person med god forståelse for kundebehandling og ledelse. Du er også en driftig person med kremmerånd, høy serviceinnstilling og godt humør. Du har vilje til å nå resultater gjennom å lede selgere i teamet ditt. Du jobber nøye, strukturert og tar gjerne initiativ for å få våre kunder, samt kolleger til å føle seg komfortable. Du er motivert og deltar aktivt i butikkens eksisterende oppgaver med fokus på daglig salg. Erfaring med salg i butikk samt i kosthold, trening og helse er svært positivt.

Hovedoppgaver:
- Selge helse-, trenings- og hudpleieprodukter med omsorg og engasjement.
- Planlegge vaktlister og følge opp ansatte.
- Informere om våre produkter, gi tips og råd til våre kunder slik at de kan finne balansen i livet.
- Være ansvarlig for å sikre at våre kunder får en positiv opplevelse i butikken.
- Være oppdatert på salgsmål for deg selv og for butikken, og følge opp mål hver dag.
- Bestille varer.
- Varemottak
- Vareplassering og kampanjeoppfølging.
- Sørge for at butikken er fresh og innbydende.
- Penge- og kassehåndtering
- Rapportere til senter og regionleder.

Intervjuer gjennomføres fortløpende. Stillingen er en 100% stilling. Vær oppmerksom på at vi bare aksepterer søknader gjennom rekrutteringsverktøyet (søknad via e-post benyttes ikke).replacereplaceSøker må være over 20 år.replacereplaceVi er nordens største helsekjede!

SØK HER

Vi brenner for helsen til alle mennesker. Vi spiller en viktig rolle i folks innsats for å føle oss bra og finne balanse. Dette gjør vi med rundt 350 butikker i Sverige, Norge og Finland, et bredt spekter av helseprodukter, samt personlig helserådgivning i alle våre butikker. Life inkluderer Life Group, inkludert Lifes medlems- og franchisebutikker.replacereplaceAkkurat som Life brenner for helsen til kundene våre, brenner vi også for trivselen til våre ansatte. Derfor er vi veldig stolte over at Life Norge 2021 er sertifisert som et Great Place To Work®. Vi har mange ildsjeler i Life som er veldig stolte av å bidra med sin kunnskap og hjelpe folk med å finne helsebalansen i livet. Kulturen er preget av et sterkt fellesskap og et kjent miljø der hensynet til både kunden og kollegaen er i fokus. Som Life-ansatt får du utvikle ferdighetene dine gjennom Life Academy, og du vil selvfølgelig få rabatt på vårt brede sortiment. Vil du være en del av Life-familien?